Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van er1cnl


vraag van er1cnl: 2x overnachting

bijtent plaats Stortemelk gezocht

ik ben op zoek naar een bijtent plek voor donderdag-maandag (of zondag). al onze itgwo families en vriendjes hadden hun bijtent plekken al vergeven, en ik sta liever dichtbij hun dan op t festival kampeer terrein (we zijn wat meer rustige mensen). wie helpt ons? betaling gewoon ons deel van de plek, dus als t bv bij een huiftent is voor 4 personen, dan betalen wij 1/3 voor de 2 extra personen, al zullen we bv nooit koken daar ???? Eric&Sabrina PS, ik sta dus al vanaf maandag op Stortemelk, maar die bij-tent plek is dus vanaf donderdag vergeven... ????

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren