Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Diede


vraag van Diede: 2x overnachting

Tent of tentplek op Stortemelk (2 pers.)

Hoi! Mijn vriend en ik gaan dit jaar voor het eerst naar ITGWO en hebben er ontzettend veel zin in! Helaas kan onze andere slaapplek niet meer doorgaan en zijn we op zoek naar iets nieuws. We zoeken een van de volgende dingen voor donderdag t/m maandag: * Tentplek op Stortemelk * Tent op Stortemelk * Huisje/kamer/hut/glamping/kajuit (maar dat zal vermoedelijk snel buiten budget vallen) Wie heeft er nog iets in de aanbieding voor een vriendelijke prijs?:) Ontzettend bedankt alvast! Diede & Terry uit Utrecht

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren