Hoe werkt het?

Plaats hier je vraag- en/of aanbodadvertentie omtrent boottickets, slaapplekken of andere specifieke producten/diensten rondom Into The Great Wide Open 2019.

Het is niet toegestaan om festivalkaarten via deze pagina aan te bieden. Tot 1 augustus kan je overige festivalkaarten aan ons terugverkopen. Wij verkopen deze teruggekochte kaarten weer opnieuw aan mensen op de wachtlijst.
Mochten er toch onverhoopt/onbedoeld festivalkaarten via deze pagina aangeboden worden, dan raden wij af deze te kopen. Ook via dit medium van het festival zelf, kunnen wij niet garanderen dat dit geldige tickets zijn.

Je reageert op een advertentie van Richard


aanbod van Richard: 1x overnachting

1x campingticket Stortemelk 1 persoon

Gereserveerd!! Vanwege de huur van een vaste tent op Stortemelk heb ik mijn gereserveerde plek voor Stortemelk ter overname. Reservering van 29 aug t/m 1 sept voor 1 persoon. Ik heb er € 101,90 voor betaald (incl. € 50 borg, dus die krijg je nog terug.). Stortemelk rekent € 10 administratiekosten om de reservering om te zetten op een andere naam. Voor € 111, 90 (€ 61,90 excl. borg) kan je de plaats dus overnemen. Graag zsm. reactie

Om advertenties te maken of er op te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.

Inloggen

Nog geen account?

Als je nog geen account hebt kun je er makkelijk een maken.

Registreren