Here Comes The Summer 2020

In 2020 vindt Here Comes The Summer plaats van 1 tot en met 3 mei. De kaartverkoop begint op zaterdag 18 januari, om 12.00 uur. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via www.herecomesthesummer.nl. 
 

Festivaltickets

Festivaltickets vanaf 18 jaar kosten €63,-  en tickets voor 4 tot en met 17 jaar kosten €23-.

De ticketprijzen zijn inclusief €3,- servicekosten, maar exclusief bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen maximaal 4 tickets per ticketsoort worden aangeschaft. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee. 

De ticketterugkoopservice of wachtlijst worden voor Here Comes The Summer niet geopend.


BlueCAMP-arrangement

Into The Great Wide Open werkt ook dit jaar weer samen met BlueCAMP. Into The Great Wide Open ontwikkelde samen met Blue LOOP Originals een ecologisch overnachtingsconcept dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP, een innovatie van Nederlandse bodem.

Wat het inhoudt? Slapen in een 2-persoons tent gemaakt van gerecycled denim, op een mooie plek dicht tegen het wad en 's ochtends ontwaken met een heerlijk vers ontbijtje. De BlueCAMP hosts zorgen voor een ontspannen en gastvrij verblijf, waarbij je niets te kort komt. Eigenlijk hoef je alleen je warme slaapzak en je toiletspullen mee te nemen.

Het BlueCAMP-arrangement kost €250 (exclusief €3,- servicekosten). Twee overnachtingen (2 personen) incl. ontbijt van vrijdag 1 mei tot zondag 3 mei 2020 in een BlueCAMP tent op Kampeerterrein Lange Paal, Wadveld 4. Het annuleren van dit arrangement is niet mogelijk.

Let op: hierbij zitten de festivaltickets niet inbegrepen. 

* Liever op maandag 4 mei retour? Geen probleem! In overleg met BlueCAMP blijf je een extra nacht en verzorgt het team nog een heerlijk ontbijt voordat je huiswaarts keert. De kosten voor de extra nacht voor 2 personen incl ontbijt bedraagt €75,- en wordt ter plekke met je afgerekend.


Werkwijze ticketverkoop

De ticketverkoop verloopt via het systeem van See Tickets (nieuwe naam Paylogic). Je hoeft tijdens het bestelproces geen account aan te maken bij See Tickets en kunt meteen overgaan op het bestellen van de kaarten.

Voor het selecteren van de gewenste tickets en het invullen van je gegevens heb je totaal 5 minuten de tijd.

Wanneer je kindertickets bestelt, moet je per kinderticket de leeftijd invullen dat het kind op vrijdag 1 mei 2020 heeft. Houd alle gegevens en eventueel de leeftijden van de kinderen dus bij de hand.

Na het selecteren van de tickets en het invullen van de gegevens heb je 10 minuten de tijd om de bestelling af te ronden.

Betalen

Je kunt betalen via iDeal of met een creditcard (Mastercard en Visa). Let er op dat de koop pas rond is als je een bevestigingsmail ontvangt inclusief de links naar de bestelde tickets.

De betalingsfase met de bank is een afgeschermd gebied voor ons en See Tickets. Wanneer hierin iets fout gaat, kunnen we helaas niet achterhalen wat er is gebeurd.

Foutmelding tijdens het bestelproces

Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de terug-/backknop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je je bestelling opnieuw moet starten.

Let wel op, er is geen terugknop in de betalingsstap. Hou dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen. Je kunt niet wijzigen van betaalmethode gedurende het proces.

Loop je tegen problemen aan, ga dan naar de informatiepagina van See Tickets.


Weet waar je koopt

Koop geen ticket(s) via andere kanalen dan onze eigen officiële verkoopkanaal, www.herecomesthesummer.nl. Op deze pagina kun je hier meer over lezen.