Mocht je na het kopen van tickets, toch een ticket over hebben, dan kan je vanaf mei tot augustus jouw officiële tickets voor Into The Great Wide Open terugverkopen aan de organisatie.

Deze tickets verkopen we dan aan de mensen die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst. Voor meer informatie over de wachtlijst, kijk hier

Hoe het werkt?

Je vult het formulier in wat tegen die tijd op deze pagina wordt geopend. Let er op dat je bij het e-mailadres het adres opgeeft waarmee je ook de tickets destijds hebt aangeschaft (en dus bekend is bij onze ticketingpartner, Paylogic). Bij het bestelnummer vul je de cijferreeks in die op de e-tickets vermeld staat achter ‘Bestelnummer’, niet de barcode!

Nadat je op versturen hebt geklikt, komt er een melding in beeld waarin we je bedanken voor het invullen van het formulier. Het is gelukt!

Niet gelukt? Stuur een mail naar info@intothegreatwideopen.nl en dan helpen we je verder.

Wil je een aantal tickets binnen je bestelling houden?

In onderstaand formulier kun je aangeven hoeveel tickets je wil verkopen aan ons. We annuleren echter wel de gehele bestelling. Alle tickets binnen deze bestelling zijn dan niet meer geldig, de barcodes komen te vervallen.

Je ontvangt naderhand van ons nieuwe e-tickets voor de kaarten die je wilde behouden. Het versturen van deze nieuwe e-tickets gebeurt pas wanneer de annulering helemaal is afgerond. Hier kan een korte tijd tussen zitten.

Rondes

De tickets nemen we in rondes terug: midden juni, midden juli en begin augustus. Je ontvangt dus tijdens een van die rondes een e-mail waarin we nog wat uitleg geven. Deze mail ontvang je dus niet direct na het invullen van het formulier.

Kosten

Het aanbieden van officiële tickets aan de organisatie is kosteloos. Wij kopen de officiële tickets voor Into The Great Wide Open terug volgens het reguliere tarief. De service- en transactiekosten die je hebt betaald bij de aanschaf, ontvang je niet retour. 

Let op

  • We kopen kindertickets alleen van je terug in combinatie met 18+kaarten.
  • Lees ook nog even onze spelregels door.
  • Accommodaties en boottickets kunnen hier niet worden aangeboden. Dat kan via de vraag- en aanbodpagina, die een paar weken voor het festival online komt.