Spelregels

Tickets verkopen

Bied tickets alleen via de ticketterugkoopservice, niet via de vraag- en aanbodpagina. Deze laatste is enkel bedoeld voor het aanbieden en vragen van boottickets en slaapplekken.

Enkel via onze ticketpagina kunnen we garanderen dat je daadwerkelijk je geld terugkrijgt als je je tickets wilt verkopen. Ditzelfde geldt voor het kopen van tickets: alleen via de wachtlijst op de ticketpagina weet je zeker dat je, zodra je aan de beurt bent, officiële en unieke tickets hebt voor Into The Great Wide Open en dat je dus toegang hebt tot het festival. De organisatie zal alle officiële tickets voor Into The Great Wide Open terugkopen die horen bij het opgegeven bestelnummer. 

 • Kaarten die niet via de website van Into The Great Wide Open zijn gekocht worden niet teruggekocht.

 • We kopen kindertickets alleen van je terug in combinatie met 18+ kaarten.

 • Servicekosten en transactiekosten zullen niet worden vergoed en daar kan ook geen aanspraak op worden gemaakt.


Ticket vragen (wachtlijst)

 • Bij inschrijving voor de wachtlijst wordt jouw tijd van inschrijven, naam, e-mailadres en IP-adres opgeslagen.

 • Het heeft geen zin om jezelf twee keer op te geven: als je naam en/of e-mailadres meer dan 1x voorkomt in de wachtlijst worden ze allemaal verwijderd!

 • Jouw positie op de wachtlijst is afhankelijk van het moment van inschrijven. De wachtlijst wordt opgesteld op basis van binnenkomst.

 • Wij kunnen aan niemand op de wachtlijst de tickets garanderen. Het aantal beschikbare plekken is afhankelijk van de hoeveelheid tickets die vanuit kopers aan ons wordt aangeboden.

 • Opgeven voor de wachtlijst kan binnen de periode die we communiceren op de wachtlijst-pagina, of tot het moment we verwachten dat het aanbod al vele malen kleiner zal zijn dan de vraag volgens de wachtlijst.

 • Ben je aan de beurt? Je ontvangt dan een mail van ons met tekst en uitleg hoe je jouw toegewezen aantal tickets kunt aanschaffen.

 • Wanneer je aan de beurt bent, heb je een beperkte periode de tijd om de tickets aan te schaffen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 • Tickets zijn exclusief servicekosten, accommodatie en boottickets. 

 • Doorverkoop van festivaltickets is niet mogelijk en zeker niet toegestaan.


Vraag- en aanbodpagina

Aan het gebruik van de Vraag & Aanbod service zijn een aantal spelregels en voorwaarden verbonden. 

 1. Stichting Into The Great Wide Open is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste advertenties en reacties op deze advertenties en  overige interacties van gebruikers (vragers en aanbieders) van deze Vraag & Aanbod service.

 2. Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat het gebruik van de Vraag & Aanbod service verloopt volgens de op deze pagina gestelde spelregels. Mocht je toch klachten en opmerkingen hebben over de inhoud van berichten op deze service dan kun je contact met ons opnemen

 3. Berichten met aanstootgevende inhoud of waarvan de inhoud in strijd is met onze Algemene Voorwaarden en/of deze spelregels worden onmiddelijk en zonder overleg verwijderd. Als je het niet eens bent met de verwijdering van een advertentie dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen

 4. Je moet je registreren op onze website om advertenties te kunnen plaatsen en om hierop te kunnen reageren.

 5. Bij registratie ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

 6. Gebruik de vraag- en aanbodpagina niet om festivaltickets te verkopen. Dergelijke advertenties worden zonder berichtgeving subiet verwijderd.

 7. Om toch nog kans te maken op festivaltickets, kun je je wenden tot de wachtlijst

 8. Ben je in contact gekomen met mensen die tickets willen verkopen tegen woekerprijzen? Meld het ons

 9. Berichten met links naar secundaire ticketverkopers zullen wij onmiddellijk verwijderen. Lees hier waarom.

 10. Graag je advertentie verwijderen als je een koper hebt gevonden.

 11. Je kunt maximaal een (1) advertentie plaatsen.

 12. Je kunt je bestaande advertentie ook aanpassen.

Privacy

Als je een account aanmaakt op Intothegreatwideopen.nl worden een aantal gegevens opgeslagen. Natuurlijk je naam, e-mailadres en wachtwoord (versleuteld) maar ook je IP-adres en de reacties die je verstuurd naar een adverteerder. Deze reacties controleren we allemaal om te kijken of iedereen zich aan de spelregels houdt.

De gegevens die je aan ons toevertrouwd delen we nooit met derden en worden alleen gebruikt voor de vraag & aanbod-service.