Het begint een mooie traditie te worden. Waar op eerdere edities van Into The Great Wide Open zowel de Afterpartees als The Gospel Sessions de laatste avond in de Bolder vermaakten met een muzikale Bonte Avond is het nu de beurt aan The Mysterons en Altın Gün. 

Ga mee op reis door de Orient met Altın Gün en The Mysterons. Waar de treinreis van de oorspronkelijke oude spoorlijn van Parijs naar Istanbul loopt, trekken we het spoor nog iets verder door naar Vlieland. Van Britse garage via Turkse psych en disco tot Funky Bollywood. Alle smaken worden je voorgeschoteld en en passant maak je kennis met twee zeer interessantse live acts. 

Altın Gün: bewerkt Turkse traditionals tot dansbare psychdisco tracks. Broeierig, gruizig en vervreemdend. Album komt uit begin 2018, waarna de band Europa in trekt.

The Mysterons: soms rauw, soms psychedelisch, soms lieflijk maar de sound pakt je altijd vast en laat je niet meer los. Afgelopen verscheen het album Meandering op Excelsior Recordings. In het voorjaar van 2018 verschijnt een nieuwe EP.

Tien Son, kun je kennen als percussionist van Jungle by Night, maar is ook huis-dj van Amsterdamse parels van het nachtleven Skate Cafe, Club Claire en de Disco Dolly. Draait muziek uit alle windrichtingen. Altijd spot on, altijd dansbaar.

Orient Express ft Altın Gün, The Mysterons en DJ Tien Son