Tien nieuwe muzieknamen voor Into The Great Wide Open 2022

Onder andere Metronomy wordt aan de line-up toegevoegd

Nieuws Gepubliceerd op 14 juni 2022

Aan het affiche worden vandaag het zestienkoppige Balimaya Project, anachronistisch-anarchistisch new rave live-project van producer en dj Coloray, jonge Londens/Trinidadse songwriter Toni Sancho, indiezangeres-met-een-countryhart Katy J Pearson, koele bariton Kathleen Frances, de vijf beste vrienden van heerlijk unheimische punkband Gurriers, nieuwe Rotterdamse belofte Elephant, de brommende synthsound van ASA MOTO, vrolijke post-post punk revival Sports Team en, last but not least, wegbereiders van de nu-disco Metronomy toegevoegd.

Dat laatste wisten we al even, en daarom werd als binnenpretje ons publieke samenzijn in de Tolhuistuin dit voorjaar naar hun postcorona-anthem It’s good to be back vernoemd. Een dikke pluim voor wie dat doorhad.

Tien nieuwe muzieknamen voor Into The Great Wide Open 2022
Het affiche voor Into The Great Wide Open 2022 tot nu toe

In aanloop naar september volgen de laatste namen voor het affiche van Into The Great Wide Open 2022. Dan zullen ook het programma voor gesproken woord, film en de food line-up bekend worden gemaakt.

Into The Great Wide Open 2022 is reeds uitverkocht, maar er zijn nog tickets voor kinderen er is een wachtlijst geopend waar je in een veilige omgeving tickets voor het festival kunt kopen en verkopen.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.