Film in de open lucht

Acht avonden, acht artiesten met hun keuzefilm, met voorfilm en persoonlijke inleiding.

Nieuws Gepubliceerd op 7 juli 2022

Voor alle eilanders en badgasten organiseren Podium Vlieland en Into The Great Wide Open tijdens de zomervakantie iedere dinsdag een gratis toegankelijke filmvoorstelling, gekozen door een artiest die dicht bij ons festival staat. Onder meer Sarah Neutkens, Spinvis en Babeth Fonchie cureren er een avond. Bij mooi weer (daar gemakshalve vanuitgaande) worden de films vertoond in Zaal 2, de openluchtbioscoop in het bos bij de Jachthaven. Wordt er toch slecht weer verwacht? Dan verhuist de boel naar Podium Vlieland in de Dorpsstraat.

Film in de open lucht
Foto via Podium Vlieland

De muzikale hoofdfilm wordt steeds voorafgegaan door een inleiding (live of per video) door de muzikant of kunstenaar die de film koos, plus een korte documentaire over het werk dat diegene eerder op uitnodiging van Into The Great Wide Open op Vlieland maakte.

Film in de open lucht

Let op: de toegang tot de openluchtbioscoop is gratis, maar reserveren is gewenst. Reserveren kan alleen op de dag van de betreffende voorstelling via de website van Podium Vlieland en aan de balie van het podium zelf. Of geef ze een belletje: 0562 - 451154.

Post

Ontvang POST, onze nieuwsbrief over wat ons beweegt, inspireert, fascineert of simpelweg leuk is.