Welke muziek de jeugd van tegenwoordig leuk vindt? Voor veel volwassenen is het een raadsel. Maar niet voor Vera Siemons. Zij presenteerde niet alleen De Uitzending van Into The Great Wide Open, maar is ook dj met radiostation 3FM. Daar is ze altijd op zoek naar de nieuwste trends op muziekgebied. Speciaal voor de kindereditie van nieuwsbrief POST maakte ze een playlist met tien liedjes die uitermate geschikt zijn voor de jeugd van tegenwoordig.

Billie Eilish - my future
"Over Billie Eilish hoef ik niets meer uit te leggen. Dit liedje voelt als bron van steun ten tijde van een al dan niet gehele lockdown."

girl in red - we fell in love in october
"Het is nog steeds oktober, en dit zijn de positieve herfstvibes. Luister deze nu het nog kan deze maand!" 

Beabadoobee - Care
"Beabadoobee heeft vandaag haar album uitgebracht. Dit is mijn favoriete liedje daarvan, omdat het een heerlijke throwback naar de nineties is. Dit is een heel stoer liedje dat je misschien wel het zelfvertrouwen geeft dat je nodig hebt."

sor - alleen hoe
"Simpelweg het nummer waar ik geen genoeg van krijg. Iedereen die dit checkt zou ik aanraden om het op repeat te houden. Het is echt een oorwurm."

Goldband - De Wereld
"Als je het hebt over quarantaine, lockdown en wereldproblematiek, dan mag dit anthem van Goldband natuurlijk niet ontbreken. Fijne retrovibes die je genoeg energie geven."

Meetsysteem & Gotu Jim - Dimensies
"Meetsysteem is natuurlijk geweldig, maar check dit liedje ook vooral om Gotu Jim te horen zingen. Dat is super interessant."

Tate McRae - you broke me first
"Er wordt gezegd dat zij het Canadese antwoord op Billie Eilish is. Ze is lekker de hele wereld aan het overnemen. Dit is een perfect popliedje. En ze heeft natuurlijk ook met Billie Eilish en Finneas samengewerkt, dus als je van Billie Eilish houdt zul je dit vast ook leuk vinden."

S10 - Maria 
"S10 laat een heel andere kant van zichzelf horen met dit liedje. Het is een super fijne in your face productie. Ik vind het heel inspirerend wat zij doet. Alle liedjes zijn weer compleet anders, ze laat zich niet in een hokje zetten. Dat vind ik heel cool."

Bob Moses - The Blame
"Het beste liedje van het moment voor als je 's avonds een autoritje of fietsritje hebt. Als je door het donker moet en denkt: ik moet nog super lang. Dan is dit een oppeppend nummer om te draaien."

Slowthai - feel away (feat. James Blake & Mount Kimbie)
"Dit is the best of both worlds, Slowthai en James Blake. Super goed gebundeld, het kan niet beter dan dit."