Wind, regen, modder en vallende bladeren: de herfst is weer begonnen! Wat is er dan fijner om je met een warm deken op de bank terug te trekken en een film je kijken? Precies, eigenlijk niets hè.

De Taartrovers, normaal gesproken huisleverancier van projecten als Misbaksels en het Museum of Modder Art op Into The Great Wide Open, geven kijktips om de meest natte en grijze dagen in de herfstvakantie door te komen. Films voor verschillende leeftijden, maar voor ieder wat wils. 

Mijn moeder is een Vliegtuig - Yulia Aranova, 7 min.
3+
De kleine Pjotr heeft wel heel bijzondere moeder. Bij deze film zijn kleine filmopdrachtjes ontwikkeld in het kader van Taartrovers Thuis.
> Bekijk de film


One two tree - Yulia Aranova, 7 min.
3+
Deze boom wil op avontuur, en trek de stoute schoenen aan. Bij deze film zijn kleine filmopdrachtjes ontwikkeld in het kader van Taartrovers Thuis.
> Bekijk de film

Binti - Frederike Migom, 90 min.
6+
De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden. Binti en haar vader moeten zich alleen ook verstoppen voor de politie, omdat die hen het land wil uitzetten. Als zij Elias ontmoet, bedenken ze samen een plan.
> Bekijk de film

Kauwboy – Boudewijn Koole, 90 min.
8+
De tienjarige Jojo heeft sluit vriendschap met jonge kauw die uit een nest is gevallen. Hij neemt hem mee naar zijn huis, maar zijn opvliegende vader wil er niks van weten. Een Nederlandse filmklassieker.
> Bekijk de film


Lenno en de maanvis - Shamira Raphaëla, 17 min.
9+
Lenno doet zijn uiterste best om zich te gedragen, maar vindt dat niet gemakkelijk. Hij heeft regelmatig ruzie met zijn vader en zijn tweelingbroertje Teun. Eigenlijk net zoals de maanvis in zijn aquarium, die erom bekend staat agressief te zijn naar andere vissen, maar die onder de juiste omstandigheden kan uitgroeien tot een sociale en zachtaardige vis.    
> Bekijk de film