Wie het kleine niet eert, et cetera. Daarom doet Here Comes The Summer aan kinderkunst. Althans, dat doen die kinderen voornamelijk zelf. Of het nou gaat om een smokkelspel, een klauterbos of penvriendendienst: het kolderprogramma van dit jaar biedt voor iedereen wat wils. Zelfs voor pap en mam.

Ontdek het hele kinderkunstprogramma ook op de programmapagina van Here Comes The Summer.

De Vriendendienst

Super leuk, met je ouders naar een festival! Alleen jammer dat je beste vriend(in) niet in je rugzak mee kon… Gelukkig is er De Vriendendienst: hier vind je snel nieuwe (pen)vrienden, voor heel even of voor je hele leven. Maak je eigen contactadvertentie en postbus aan, of check de andere oproepen en schrijf een mooie brief aan jouw toekomstige BFFF (Best Festival Friend Forever)! 

Door: Rianne van Duin

Leeftijd: 6+


Prik op die pluim!

Maak een speld of lintje voor iemand die dat verdient! Bijvoorbeeld je oma, de juf of de buurman. Ken je iemand die er altijd is en je knuffelt als je het nodig hebt, die je dat extra zetje in de rug geeft als je het even niet meer weet, dan verdient die een pluim!

Door: Hotmamahot

Leeftijd: 4+


Funky Faces
Schitter met schelpen, maak je mooi met modder, toon je kracht met verenpracht of creëer een puike pruik van takken! De Taartrovers nemen je tijdens Here Comes The Summer mee naar de Omo-vallei waar mensen zich elke dag opnieuw mooi maken met sierraden uit de natuur. Ze hebben geen papier of schildersdoek nodig om op te tekenen en verven maar gebruiken hun eigen buik, benen, gezicht en armen om de prachtigste kunstwerken te maken. Beeldige oorbellen van bladeren, wonderschone modder make-up of verrukkelijke juwelen van vruchten. Get funky, maak een fantastisch kunstwerk van jezelf en laat je vastleggen op de foto in Vlielands eigen Omo-vallei. 

Door: De Taartrovers

Leeftijd: 5+

Het Klauterbos

Zin om lekker even te klimmen, rennen, zwaaien, tijgeren en zweten in het bos? Dan kan je je uitleven in het Klauterbos van Triomf!


Smokkelspel in het Schemerbos

Op vrijdagavond is er in het schimmige schemerbos van Vlieland een spannend smokkelspel voor kinderen die niet bang zijn in het donker... Wie durft?
 

Tijd: vrijdag 21:30uur

Aanmelden via de inschrijflijst bij de informatiebalie op het Bolderplein

Leeftijd: vanaf 12 jaar.

Maximaal aantal deelnemers: 46.


Verder organiseert het animatieteam van Camping Stortemelk het hele weekend ook nog allemaal leuke activiteiten.  Zie de poster op de camping en op het festival.