De tickets voor Into The Great Wide Open 2018 vlogen afgelopen februari weer weg. Voor iedereen die misgegrepen heeft, openen we ook dit jaar weer een wachtlijst. Een ieder die zich daar inschrijft maakt kans om teruggekomen tickets aan te schaffen. 

Update: vanwege een recordaantal reacties is de wachtlijst gesloten.

Hoe werkt het?

Op het inschrijfformulier kun je aangeven hoeveel tickets je graag zou willen (max. 2). De wachtlijst wordt opgesteld op volgorde van binnenkomst. Het heeft geen zin om jezelf twee keer op te geven: dubbele aanmeldingen worden namelijk verwijderd. Er wordt gekeken naar zowel de namen als e-mailadressen.

Nadat je op versturen hebt geklikt, komt er een melding in beeld waarin we je bedankten voor het invullen van het formulier. Het is gelukt.

Waar komen die tickets vandaan?

Mensen die in februari al een kaart gekocht hebben, maar onverhoopt niet meer naar Vlieland af kunnen reizen, kunnen hun tickets terugverkopen aan Into The Great Wide Open. Die teruggekochte tickets worden vervolgens weer aangeboden aan de leden van de Wachtlijst. Hiermee koop je gegarandeerd een valide ticket.