Welkom op De Versafdeling, de rubriek voor het nieuwste beeld en geluid. Ontdek hier de meest recente releases van artiesten die dit jaar voor Here Comes The Summer of Into The Great Wide Open geboekt zijn. Net binnen: het tweede album van de Zweedse singer-songwriter Kristoffer Bolander, een nieuwe single van de Amsterdamse artiest Nana Adjoa en een video van Anna Burch en haar band.

Nieuw album: Kristoffer Bolander - What Never Was Will Always Be
De Zweedse singer-songwriter Kristoffer Bolander maakt breekbare pop waar je een goed gevoel van krijgt. Denk aan Neil Young, maar dan met wat minder scherpe randjes. Americana uit Zweden als het ware. Deze 'scandicana' wordt op nieuwe langspeelplaat What Never Was Will Always Be breed uitgemeten en is hier te beluisteren

Nieuwe single: Nana Adjoa - Honestly
De droompop van Nana Adjoa blinkt uit in een wonderbaarlijke veelzijdigheid. Het is haast mysterieus hoe ze melancholieke indiepop laat versmelten met soul, sounds, grooves en virtuositeit. Dit laat de Amsterdamse artiest wederom horen op haar nieuwste single Honestly, die ook te vinden zal zijn op haar nog uit te brengen tweede EP. Luister hier.

Nieuw beeld: Anna Burch - With You Every Day
Afgelopen februari bracht songwriter Anna Burch haar debuut Quit the Curse uit, een prachtige plaat met balorige indiepop. Gruizige gitaren, folk en doowop melodieën wisselen de wacht. Helemaal nieuw is de video bij With You Every Day, waarin de frontvrouw met volledige livebezetting te zien is:Verwacht: 
Op 13 april keert Johan definitief terug met album Pull Up. Alexis Taylor volgt op 20 april met Beautiful Thing.