Op Into The Great Wide Open 2019 nam The Industry een album op in een uitgegraven bunker op het eiland. Muzikaal collectief Personal Trainer nodigde de crème de la crème van de vaderlandse indiescene uit om elkaar een week lang uit te dagen en samen te creëren. De week culmineerde in een all-star show in de Bolder.

Nu is de plaat klaar om op het vasteland beluisterd te worden en wordt hij door The Industry gepresenteerd in Paradiso Noord.

Naast een show van The Industry wordt een documentaire vertoond die bandlid Kilian Kayser maakte over de overtocht naar, en het verblijf op, het eiland.

In de tuinzaal van de Tolhuistuin is er aandacht voor het kunstprogramma van de afgelopen editie, in de vorm van een compilatie in beeld en geluid. Tot slot presenteert schrijver Igor Wijnker 'Into The Great Wide Open in tien bedrijven' een uitgebreid verslag van het afgelopen festival.

Voor even terug naar the great wide open dus, vlak voor het jaar op zijn eind loopt.

--- 

Kaartkopers van ITGWO19 hebben gratis entree (we hebben plek voor max. 300 mensen). Aanmelden kan hier. Was je niet op Vlieland, maar wil je wel een ticket kopen? Dat kan hier. Voor €15,- inclusief servicekosten ben je erbij.

Locatie: Paradiso Noord - Tolhuistuin
Paradiso Noord bevindt zich op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord, vlakbij Amsterdam Centraal aan de andere kant van het IJ. Let op: Dit is dus op een andere locatie dan de hoofdvestiging van Paradiso! De zaal is gevestigd in het gebouw van de Tolhuistuin.