Dat Into The Great Wide Open 2020 niet doorgaat, is een hard gelag voor de organisatie. Maar we zijn zo vrij om te veronderstellen dat het ook vervelend nieuws is voor de kaartkopers van het festival. We willen hen graag zo goed mogelijk tegemoet komen.

Het is goed voor te stellen dat sommige kaartkopers momenteel krap bij kas zitten en het geld van hun kaarten kunnen gebruiken voor zaken die belangrijker zijn dan een festival. Daarom worden alle kaarten van Into The Great Wide Open 2020 gerestitueerd. We bieden kaartkopers de optie om een deel van hun geld te doneren en zo de medewerkers die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van Into The Great Wide Open 2020 te steunen. Ook kunnen ze op die manier bijdragen aan het voortbestaan van Into The Great Wide Open, en aan de mooie dingen die we de komende tijd gaan maken met muzikanten en kunstenaars. Maar wie dat niet kan of wil, krijgt zijn volledige aankoopbedrag terug.

Tegelijkertijd willen we iedereen die dit jaar een kaart voor Into The Great Wide Open bemachtigd had, het recht geven om dat volgend jaar ook te doen. In aanloop naar de reguliere kaartverkoop van Into The Great Wide Open 2021 zal een voorverkoop plaatsvinden voor kaartkopers van dit jaar. Zij kunnen daarin hetzelfde aantal kaarten voor volwassenen kopen als dit jaar en worden te zijner tijd geïnformeerd. Het al dan niet doneren van een deel van het aankoopbedrag heeft geen invloed op dit recht.

Kaartkopers hebben dit bericht, alsook aanvullende praktische informatie, tevens per mail ontvangen. Mensen die via TicketSwap kaarten hadden bemachtigd hebben hetzelfde recht, en krijgen op korte termijn bericht.