Het is inmiddels net zo'n vaste waarde als Into The Great Wide Open: Here Comes The Summer, een driedaags samenzijn op en om Kampeerterrein Stortemelk. Here Comes The Summer is het beste begin van de zomer, Met muziek, kunst en uitdagende activiteiten voor kinderen. Kleiner dan Into The Great Wide Open, maar verder net zo groots. Voor de komende editie van het festival zoeken we een stagiair(e) algemene productie. 

De stage duurt van half februari tot en met half mei en beslaat 20 tot 40 uur per week. We zijn op zoek naar een kandidaat die een relevante HBO- of WO-studie volgt, die een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent en goed zelfstandig kan werken. Onder de taken van de stagiair(e) vallen onder meer het organiseren van de logsitiek van en naar Vlieland voor artiesten, medewerkers en vrijwilligers, het overzicht houden over de overnachtingen van artiesten, medewerkers en vrijwilligers en het aansturen van vrijwiligers tijdens het festival, dat van 1 tot en met 3 mei gehouden wordt op Vlieland. Er is sprake van een stagevergoeding van 150,- per maand.

De volledige vacature is hier te vinden. CV's en motivatiebrieven kunnen tot 9 december worden ingestuurd naar nienke@intothegreatwideopen.nl. We raden je aan om 13 december tussen 10.00 uur en 14.00 uur vast vrij te houden voor een eventueel kennismakingsgesprek.