Dat de zomer komt, zoveel staat vast. En dat er betere tijden komen, dat moet ook haast wel.

Vanwege de nieuwe maatregelen die gisteren werden afgekondigd kunnen we het festival dus niet meer organiseren. Dat stemt droevig: graag hadden we muzikanten, kunstenaars en bezoekers de kans gegeven om samen te komen op Vlieland. Dat gezegd hebbende, staat de volksgezondheid vanzelfsprekend voorop.

Kaartkopers kunnen hieronder meer informatie over restitutie vinden. Zij hebben ook een mail met deze informatie ontvangen.

Zorgen voor elkaar
We leven in vreemde tijden. In een paar weken tijd is onze wereld veranderd. Iedereen wordt hard getroffen, zo ook de cultuursector. Into The Great Wide Open wil haar best doen om steun te bieden aan de artiesten en medewerkers die klaarstonden voor Here Comes The Summer, en die nu financieel zware tijden tegemoet gaan door de noodzakelijke maatregelen.

Into The Great Wide Open gaat haar best doen om alle artiesten en crew te ondersteunen in deze moeilijke tijden. En jij kunt daar bij helpen.

Geld terug, of doneren
Natuurlijk hebben kaartkopers recht op restitutie, maar je kunt ook (een deel van) de order doneren. Hiermee steun je alle mensen die Here Comes The Summer mogelijk zouden hebben gemaakt, en die in de toekomst ongetwijfeld weer bijdragen aan allerlei mooie evenementen.

Een ticket voor Here Comes The Summer kostte €63,-. Voor een kinderticket (4 t/m 17 jaar) betaalde je €23,-. Een ticket voor het BlueCAMP arrangement wordt altijd gerestitueerd.

Hoe vraag ik mijn geld terug?
Vul vóór 6 april dit formulier in. Vul daarbij het ordernummer en het mailadres in waarmee de aankoop werd gedaan. Geef aan of je: 

1) Een gedeelte van de order wilt doneren
2) De volledige order wilt doneren
3) Het volledige bedrag terug wilt krijgen. Ook de servicekosten à €3,- worden gerestitueerd.

Let op: vul dit formulier in vóór 6 april, anders beschouwen we je kaart als een donatie ten behoeve van artiesten en crew. Na 6 april vindt de verwerking van de annuleringen plaats en wordt een bedrag binnen vier weken teruggestort.

Reis en verblijf
- Heb je al een bootticket? Je kunt deze kosteloos omboeken via Rederij Doeksen.
- Heb je een plek op Kampeerterrein Stortemelk? Meer info kun je hier vinden.

Vragen
Heb je toch nog andere vragen? Mail ons gerust via info@intothegreatwideopen.nl.

Dit beleid op restitutie en donatie is voor nu alleen van toepassing op Here Comes The Summer.

De toekomst
We gaan met zijn allen moeilijke tijden tegemoet, niet alleen de culturele festivals en de mensen die daarbij betrokken zijn. Een warme oproep aan iedereen: blijf veilig, blijf binnen, zorg voor elkaar, luister veel muziek en zorg dat je genoeg soep eet.

Into The Great Wide Open gaat vooralsnog gewoon door. We kijken uit naar een warm samenzijn op Vlieland, in het laatste weekend van augustus.