Dat Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open in 2020 niet doorgaan, is een droevig gegeven. Daarin berusten we nu: we beseffen dat het voor ons aller beste wil is en kijken weer - niet geheel zonder goede moed - vooruit. Het weekend van Into The Great Wide Open 2020 zal niet ongemerkt voorbij trekken, maar de festivaldata voor 2021 zijn bij dezen ook al bekend.

Here Comes The Summer 2021
In 2021 vindt Here Come The Summer plaats van 30 april tot en met 2 mei.

Here Comes The Summer is een driedaags samenzijn op en om kampeerterrein Stortemelk. Op de Ruige Plak en in de Bolder zijn muziek, kunst en een uitgebreid kinderprogramma te vinden. Here Comes The Summer is kleiner dan Into The Great Wide Open, maar verder net zo groots. Een warme aangelegenheid, ongeacht de temperatuur.

Into The Great Wide Open 2021
Into The Great Wide Open 2021 vindt plaats van 2 tot en met 5 september.

Into The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland, met muziek, beeldende kunst, film, gesproken woord en uitdagende kinderactiviteiten. Het programma staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt en voldoende rust en ruimte biedt om optimaal te genieten.

Zowel bezoekers als kunstenaars zijn te gast op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland, waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is er voor liefhebbers van alternatieve popmuziek en vooruitstrevende kunst die graag zelf hun route uitstippelen en het tempo bepalen. Van samenkomen op het Sportveld tot kampvuur op het strand, van intiem festivalgevoel tot de ‘Great Wide Open’.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven kan op verschillende manieren. Door aan te melden voor de nieuwsbrief of door te rsvp'en op de events van Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open.