Alle zalen, alle mensen, alle verhalen, alle wensen. Here Comes The Summer komt eraan, tijd voor het blokkenschema en de laatste praktische informatie. Maar eerst nog wat woorden over het programma:

De laatste toevoeging aan het muziekprogramma is Robin Kester, die dromerige folkpop in de lijn van Lisa Hannigan en Nick Drake maakt. Ze is onderdeel van het affiche met namen als JohanWarhaus en Sons of Kemet. En natuurlijk met Alexis Taylor, die met zijn onlangs uitgekomen album Beautiful Thing naar Vlieland komt. Dj St. Paul valt als een blok voor de teksten en zang van de Hot Chip-frontman en schreef een stuk over zijn favoriete melancholicus, lees het hier.

Meer van het festivalprogramma ontdekken? Ga naar de website om verder te lezen en pak de Here Comes The Summer-playlist er nog eens bij. Voor informatie over speeltijden is het blokkenschema hier te downloaden.


Foto: Tom van Huisstede

Polsbandjes en munten
Alleen polsbandjes geven toegang tot alle festivallocaties. Tickets (te scannen op telefoon) zijn in te wisselen voor een polsbandje bij de ticketbalie op het Bolderplein bij Kampeerterrein Stortemelk. Here Comes The Summer is uitverkocht, daarom zijn er geen festivalkaarten meer te krijgen op het eiland.

Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenbalies op de festivallocaties. Hier zijn ook oorkappen voor kinderen te koop, maar deze zijn beperkt verkrijgbaar. Het is daarom aan te raden deze zelf mee te nemen naar het eiland.

Openingstijden ticket- en muntenbalie Bolderplein:
- vrijdag    12:00 - 23:00
- zaterdag 10:00 - 20:00
- zondag   10:00 - 17:00

Timesquare
Raadpleeg Timesquare voor de complete line-up en up-to-date blokkenschema's. De app is te downloaden via deze link.

Let op: veel teken actief
Door het warme weer van de afgelopen weken zijn er op het moment erg veel teken actief in duingebieden, bossen en grasvelden. Omdat Here Comes The Summer voor een groot deel buiten plaatsvindt, is het verstandig om hier tijdens het festival extra alert op te zijn. Check jezelf en anderen daarom regelmatig en minstens eenmaal per dag op tekenbeten. Draag een lange broek en dichte schoenen en neem als het even kan een tekenverwijderaar en insectwerende middelen mee. Meer informatie en het laatste nieuws rondom de tekenactiviteit is hier te vinden.    

Check, check, dubbelcheck
Overnachting geboekt? Boottickets besteld? Mooi zo. Denk er voor vertrek ook aan om extra warme kleding en dekens mee te nemen, het kan 's avonds namelijk erg afkoelen in deze periode. En pak die houten haringen in, hè.

Time to go out. Time to discover what fun is about.