Na Driekoningen zijn de beste wensen voor het nieuwe jaar eigenlijk uit den boze. Desalniettemin wensen we jou en de jouwen veel goeds en nodigen we je graag uit voor Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer 2020. Alle informatie over de kaartverkoop is hierbij bekend, de eerste kunst- en muzieknamen worden dat op korte termijn.

De festivaldata 
Here Comes The Summer 2020 vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 mei.
Into The Great Wide Open 2020 van donderdag 27 tot en met zondag 30 augustus.

De kaartverkoop
De kaartverkoop voor Here Comes The Summer 2020 begint op zaterdag 18 januari, om 12.00 uur. 
Die voor Into The Great Wide Open 2020 op zaterdag 1 februari, om 12.00 uur. 

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via www.intothegreatwideopen.nl en zijn vóór de aangegeven data nog niet beschikbaar. Koop geen kaarten via andere partijen dan het officiële verkoopkanaal. Het kan druk worden, dus kom vooral op tijd.

De kaartprijzen
Volwassenkaarten voor Here Comes The Summer 2020 kosten €63,- per stuk. Kaarten voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar kosten €23,-. Ook dit festival is gratis toegankelijk voor kinderen tot 4 jaar.

Volwassenkaarten voor Into The Great Wide Open 2020 kosten €158,- per stuk. Van dit bedrag wordt €5,- gebruikt om de volledige reis naar het festival klimaatneutraal te maken voor alle bezoekers. Details hierover volgen. Kaarten voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar kosten €28,-. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee naar het festival. Bij het kopen van een festivalticket voor Into The Great Wide Open kan direct een campingvoucher besteld worden voor het overnachten op Kampeerterrein Stortemelk en Natuurkampeerterrein Lange Paal.

De kaartprijzen zijn inclusief €3,- servicekosten, maar exclusief bootreis en overnachting. Ook werkt Into The Great Wide Open in 2020 voor beide festivals weer samen met BlueCAMP. Meer informatie over dit tentarrangement is te vinden via de ticketpagina.

Overige accommodaties kunnen op eigen gelegenheid worden geboekt, bijvoorbeeld via de VVV van Vlieland.

De bootreis kan geboekt worden bij Rederij Doeksen.

Tot slot
Op de hoogte blijven kan op verschillende manieren. Door aan te melden voor de nieuwsbrief of voor de events van Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open, bijvoorbeeld. Ook is Into The Great Wide Open aanwezig op Facebook, Twitter en Instagram.