Natuurlijk valt Into The Great Wide Open niet écht in huis te halen. Daarvoor is de context van het eiland simpelweg te belangrijk voor het festival. Maar met Het Tijdschrift, De Doos en Het T-Shirt kom je een heel eind. Alle items zijn beschikbaar in deze webshop. Het volledige alternatieve programma van Into The Great Wide Open is hier te vinden. 

Het Tijdschrift
In 2020 is De Kritieke Massa het thema van Into The Great Wide Open. Hoe veroorzaken eenlingen bewegingen? En wanneer weegt een beweging zwaar genoeg om een verandering te bewerkstelligen? Rondom die vragen is nu een Tijdschrift extraordinaire van bijna honderdvijftig pagina’s gemaakt, met proza over oude ansichtkaarten van Vlieland, essays van verscheidene kunstenaars en interviews met onwaarschijnlijke activisten. Plus een collage van Spinvis, een artikel over de zwarte roots van Nederlandse hiphop, de hoogtepunten van de Kolderkrant, een fotoserie van de plekken waar podia neerstrijken, prikkelende illustraties en veel meer. Geschikt om door te bladeren tijdens De Uitzending, maar vooral bedoeld om nog lang te bewaren en op de koffietafel tentoon te spreiden.

Het Tijdschrift is nu te bestellen via deze link. Bestel je vóór 24 augustus, dan wordt-ie de week erna bezorgd. Bestel je later, dan is de levertijd 3-5 werkdagen.
De Doos
Into The Great Wide Open in huis halen kan door middel van De Doos. Daarin zijn allerhande producten van bevriende partijen verzameld. De Doos bevat Het Tijdschrift en goede dranken om te nuttigen bij De Uitzending van zondag 30 augustus, maar ook een Into The Great Wide Open-theedoek, een W.A.D.-waterfles, een speciaal, gelimiteerd kunstwerk, de Kolderkrant van 2020 en meer.

De Doos is nu te bestellen via deze link. Daar vind je ook precies wat er allemaal in zit. Bestel je vóór 24 augustus, dan wordt-ie de week erna bezorgd. Bestel je vóór 1 september, dan kan je De Doos omstreeks 3 augustus in huis verwachten.Het Shirt
In de webshop is ook Het Shirt van Into The Great Wide Open 2020 te bestellen, ontworpen door designers in residence Roosje Klap en Loes Claessens. Een fraaie vervanging van het polsbandje dat je normaal gesproken wat te lang blijft dragen, nietwaar? Of een mooie manier om de verzameling van de afgelopen jaren in 2020 toch voort te zetten.

Het Shirt is te bestellen via deze link. Omstreeks 20 augustus worden de eerste bestellingen geleverd. Bestel je later, dan is de levertijd 3-5 werkdagen.