In moeilijke tijden leert men zijn vrienden kennen. Graag willen we dan ook onze dank uitspreken aan de kaartkopers van Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer 2020.

Hoewel beide festivals dit jaar geen doorgang kunnen vinden, heeft een groot deel van de kaartkopers een deel van zijn geld niet teruggevraagd, maar gedoneerd. Nu de culturele sector een zware tijd tegemoet gaat, is zulke hulp veel waard.

De donaties houden Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer overeind en zorgen ervoor dat het kernteam van onze organisatie intact kan blijven. Daarnaast stelt het ons in staat om goed voor onze festivalcrew te zorgen en mee te denken over leefbaarheidsplannen op Vlieland.

Bovendien werken we aan mooie dingen voor later dit jaar, met name voor het weekeinde waarin Into The Great Wide Open plaats zou vinden. Daarover snel meer. Tot dan: op de hoogte blijven kan via onze website en de tweewekelijkse nieuwsbrief POST. En luister gerust eens naar onze nieuwe podcast Vloed, over muzikanten uit het verleden van Into The Great Wide Open die vrijheid vonden in afzondering.

Voor nu: bedankt. We zijn ons ervan bewust dat de donaties niet vanzelfsprekend zijn en prijzen ons gelukkig met zulk trouw publiek. We hopen volgend jaar weer samen te kunnen komen op Vlieland, tijdens Here Comes The Summer 2021 en Into The Great Wide Open 2021.

Heb je nog niet gedoneerd, maar zou je dat alsnog willen doen? Dan kan dat via deze link.

De restitutie van de kaarten voor Here Comes The Summer heeft inmiddels plaatsgevonden, de restitutie van de kaarten voor Into The Great Wide Open vindt naar verwachting uiterlijk eind juni plaats.