Here Comes The Summer

Het beste begin van de zomer. Op en om Kampeerterrein Stortemelk, een driedaags samenzijn à la Into The Great Wide Open. Net zo groots, maar wel wat kleiner en volgens sommigen nóg ietsjes fijner. De datum voor Here Comes The Summer 2019 is nog niet bekend gemaakt.

TimeSquare

De complete line-up en het up-to-date blokkenschema van Here Comes The Summer zijn terug te vinden op de TimeSquare-app. Deze is te downloaden via de App Store en de Google Play Store.  

Eten

Op De Ruige Plak is weer eten te vinden. Mobile We runt het bosrestaurant, Public Pie bakt verse appeltaartjes, De Veldkeuken zorgt voor warme soepen en Bitter and Real serveert de betere bak koffie. Ook in het Bolderrestaurant is lunch en diner verkrijgbaar

Munten 

Munten zijn verkrijgbaar bij de podia en de ticketbalie op het Bolderplein. Op zondagavond en maandagochtend kunnen overgebleven munten ingewisseld worden voor geld bij de ticketbalie.
 

Tickets

Tickets voor Here Comes The Summer 2018 waren volledig uitverkocht. De verkoop voor 2019 is nog niet begonnen. De data van het evenement en de start van de voorverkoop zijn nog niet bekend. 

Boottickets en Overnachten

De overtocht met de boot wordt verzorgd door Rederij Doeksen. We adviseren je om op tijd je overtocht te boeken want de boten kunnen snel vol zitten in de meivakantie.

Slapen tijdens Here Comes The Summer kan bijvoorbeeld op Kampeerterrein Stortemelk. Via de site van het kampeerterrein zijn tentplekken te reserveren.
Lange Paal is het andere kampeerterrein op het eiland. Wanneer je hier overnacht trakteer je jezelf op een mooie dagelijkse fietstocht door het Vlielandse landschap van en naar het festival. Zeker een aanrader!
Reserveren voor Lange Paal is niet nodig, je kunt je bij aankomst melden bij de boekingszuil aldaar. 

Je kunt ook overnachten op een van de slaapschepen van Slaapschepen.nl. Je overnacht dan in de haven van Vlieland, op 10 minuten afstand van het festivalterrein. Voor meer informatie en reserveringen: Slaapschepen.nl. Andere suggesties? Kijk even bij de VVV.

HCTS17