Here Comes The Summer 2020

Het beste begin van de zomer. Op en om Kampeerterrein Stortemelk, een driedaags samenzijn à la Into The Great Wide Open. Net zo groots, maar wel wat kleiner en volgens sommigen nóg ietsjes fijner. Dit jaar vindt Here Comes The Summer plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 mei 2020. 

Tickets 
Festivaltickets en kindertickets zijn hier verkrijgbaar vanaf 18 januari om 12:00 uur.

Boottickets en overnachten
De overtocht met de boot wordt verzorgd door Rederij Doeksen. We adviseren je om op tijd je overtocht te boeken want de boten kunnen snel vol zitten in de meivakantie.

Slapen tijdens Here Comes The Summer kan bijvoorbeeld op Kampeerterrein Stortemelk. Via de site van het kampeerterrein zijn tentplekken te reserveren. Lange Paal is het andere kampeerterrein op het eiland. Wanneer je hier overnacht trakteer je jezelf op een mooie dagelijkse fietstocht door het Vlielandse landschap van en naar het festival. Zeker een aanrader! Reserveren voor Lange Paal is niet nodig, je kunt je bij aankomst melden bij de boekingszuil aldaar. 

Op Lange Paal strijkt ook BlueCAMP neer. Twee nachten slapen in een tweepersoonstent van gerecycled denim en gewekt worden met een heerlijk vers ontbijt. Meer informatie over BlueCAMP is hier te vinden. 

Je kunt ook overnachten op een van de slaapschepen van Slaapschepen.nl. Je overnacht dan in de haven van Vlieland, op 10 minuten afstand van het festivalterrein. Voor meer informatie en reserveringen: Slaapschepen.nl. Ook kun je met deze slaapschepen meevaren naar het eiland. Tijden en afvaarten vind je hier

Andere suggesties? Kijk even bij de VVV.

Festivalbussen
Vanuit Utrecht en Amsterdam rijden speciale festivalbussen op biobrandstof naar Harlingen Haven. Daar sluiten ze naadloos aan op de veerboten. Door gebruik te maken van de festivalbussen verminder je de CO2-uitstoot van je reis naar het festival én ben je nog een stuk sneller dan het ov ook. Alle informatie over de festivalbussen - waaronder de dienstregeling en boekingsinformatie - is binnenkort op deze pagina te vinden. 

Polsbandjes en munten
Alleen polsbandjes geven toegang tot alle festivallocaties. Tickets (te scannen op telefoon) zijn in te wisselen voor een polsbandje bij de ticketbalie op het Bolderplein bij Kampeerterrein Stortemelk. 

Munten zijn verkrijgbaar bij de muntenbalies op de festivallocaties. Hier zijn ook oorkappen voor kinderen te koop, maar deze zijn beperkt verkrijgbaar. Het is daarom aan te raden deze zelf mee te nemen naar het eiland.

Timesquare
Tijdens het festival geeft Timesquare de complete line-up en up-to-date blokkenschema's. De app is te downloaden via deze link.

Check, check, dubbelcheck
Overnachting geboekt? Boottickets besteld? Mooi zo. Denk er voor vertrek ook aan om extra warme kleding en dekens mee te nemen, het kan 's avonds namelijk erg afkoelen in deze periode. En pak die houten haringen in, hè

Here Comes The Summer