Here Comes The Summer

Het beste begin van de zomer. Op en om Kampeerterrein Stortemelk, een driedaags samenzijn à la Into The Great Wide Open. Net zo groots, maar wel wat kleiner en volgens sommigen nóg ietsjes fijner. Dit jaar vindt Here Comes The Summer plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei 2019. 

Tickets

Tickets voor Here Comes The Summer 2019 zijn te koop vanaf 19 januari om 10:00 uur. Zie hier meer info over de ticketprijzen en de werkwijze van de ticketverkoop.  

Boottickets en Overnachten

De overtocht met de boot wordt verzorgd door Rederij Doeksen. We adviseren je om op tijd je overtocht te boeken want de boten kunnen snel vol zitten in de meivakantie.

Slapen tijdens Here Comes The Summer kan bijvoorbeeld op Kampeerterrein Stortemelk. Via de site van het kampeerterrein zijn tentplekken te reserveren.

Lange Paal is het andere kampeerterrein op het eiland. Wanneer je hier overnacht trakteer je jezelf op een mooie dagelijkse fietstocht door het Vlielandse landschap van en naar het festival. Zeker een aanrader!
Reserveren voor Lange Paal is niet nodig, je kunt je bij aankomst melden bij de boekingszuil aldaar. 

Op Lange Paal strijkt ook BlueCAMP neer. Twee nachten slapen in een tweepersoonstent van gerecycled denim en gewekt worden met een heerlijk vers ontbijt. Meer informatie over BlueCAMP is hier te vinden.   

Je kunt ook overnachten op een van de slaapschepen van Slaapschepen.nl. Je overnacht dan in de haven van Vlieland, op 10 minuten afstand van het festivalterrein. Voor meer informatie en reserveringen: Slaapschepen.nl.

Andere suggesties? Kijk even bij de VVV.

HCTS17