De inschrijving voor de wachtlijst wordt in het voorjaar geopend. 

Op deze pagina lees je hoe de wachtlijst precies in zijn werk gaat: intothegreatwideopen.nl/wachtlijst 

Algemeen

Wanneer vindt Into The Great Wide Open 2019 plaats?

Into The Great Wide Open 2019 van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september 2019.

De kaartverkoop startte op 2 februari om 10:00 uur. De vraag was wederom vele malen groter dan het aanbod. Into The Great Wide Open is uitverkocht. 

In het najaar van 2019 wordt bekend gemaakt wanneer Into The Great Wide Open 2019 zal plaatsvinden. 

› Ga naar dit item

Wanneer vindt Here Comes The Summer 2019 plaats?

Van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei vond Here Comes The Summer plaats. 

De ticketverkoop begon op 19 januari om 10:00 uur. De volwassentickets voor Here Comes The Summer zijn uitverkocht. 

Meer informatie op www.herecomesthesummer.nl

De datum voor Here Comes The Summer 2020 wordt bekend gemaakt in het najaar van 2019. 

 

› Ga naar dit item

Wanneer wordt het programma bekend gemaakt?

In de aanloop naar het festival maken we uiteraard het programma bekend. Nieuwe namen maken we bekend via onze website, nieuwsbrief, Twitter, Instagram en Facebook - houd ons dus op deze kanalen in de gaten. 

Op onze programma pagina kan je het programma vinden. Het blokkenschema wordt vlak voor het festival bekend gemaakt. 

Je kan het programma ook inzien via de app TimeSquare. Deze kan je downloaden en dan instellen op Into The Great Wide Open. Hier kan je ook de laatste updates volgen!

› Ga naar dit item

Kan ik mijn kinderen meenemen naar het festival?

Jazeker! Het festival is erg toegankelijk voor kinderen. Er is ook elk jaar een kinderkunstprogramma voor kinderen van verschillende leeftijden.

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee, kinderen van 4 t/m 17 jaar hebben een eigen ticket nodig.

Op Vlieland rijden maar heel weinig auto’s (autoluw) en zowel Stortemelk als het festival houden rekening met de kleinste bezoekers. Kinderen zijn echter toch soms impulsief en kunnen ineens een ander plan hebben dan uzelf. We zouden onze bezoekers dan ook met grote nadruk willen verzoeken om uw mobiele nummer achter te laten op het polsbandje van uw kind (elke bezoeker krijgt een polsbandje).

› Ga naar dit item

Zoeken jullie vrijwilligers om mee te helpen tijdens het festival?

Voor Into The Great Wide Open 2019 zijn we niet meer op zoek naar vrijwilligers. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijke functies en voorwaarden! 

Een klein greep uit functies waarvoor we vrijwilligers zoeken: biertjes tappen, crewcatering verzorgen, polsbandjes controleren. munten verkopen, op- en afbouw, chauffeuren.

› Ga naar dit item

Tickets en wachtlijst

Wanneer start de kaartverkoop?

Into The Great Wide Open
donderdag 29 augustus tot en met zondag 2 september 2018

De ticketvoorverkoop startte op zaterdag 2 februari om 10.00 uur. De vraag was wederom vele malen groter dan het aanbod. Into The Great Wide Open 2019 is uitverkocht.

Here Comes The Summer
vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei 2018

De ticketvoorverkoop is begonnen. De volwassentickets zijn uitverkocht. Overige kaarten zijn hier te verkrijgen.

 

› Ga naar dit item

Wat kosten de tickets?

Festivaltickets
Standaardtickets - vanaf 18 jaar - kosten €153 en de tickets voor 4 tot en met 17 jaar kosten €28. De tickets zijn inclusief servicekosten, maar exclusief overnachting en bootreis naar Vlieland. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee naar het festival.

Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kun je maximaal 4 standaardtickets worden aangeschaft en maximaal 4 kindertickets.

Zie alle informatie over tickets voor Here Comes The Summer op www.herecomesthesummer.nl

Campingvouchers
Je kunt direct bij het kopen van je ticket voor Into The Great Wide Open 2019 een campingvoucher bestellen voor het overnachten op Kampeerterrein Stortemelk of Kampeerterrein Lange Paal. We vragen je om niet meer tentplekken te reserveren dan noodzakelijk zodat zoveel mogelijk festivalbezoekers hun tent op een van de kampeerterreinen kunnen opzetten.

Boottickets
Tickets voor de boot zijn te koop via Rederij Doeksen: https://www.rederij-doeksen.nl

› Ga naar dit item

Het festival is uitverkocht, komen er op een later moment nog tickets in de verkoop?

De vraag was ook dit jaar weer groter dan het aanbod.
We kunnen helaas niet meer tickets verkopen omdat we gebonden zijn aan de maximale capaciteit van het eiland. 

In het voorjaar openen we onze terugkoopservice en kunnen we teruggekomen kaarten verkopen aan mensen op de wachtlijst, welke ook rond die tijd geopend wordt. 

› Ga naar dit item

Hoe werkt het precies met de campingvouchers?

Kampeerterrein Stortemelk
Een campingvoucher voor kampeerterrein Stortemelk is een tijdelijke reservering van een tentplek (voor maximaal 1 tent).  Na aankoop ontvang je een mail met een link om je voucher te verzilveren in het reserveringssysteem van Stortemelk. Hier geef je aan met hoeveel personen je in de tent gaat slapen. Na de uiterlijke reserveringsdatum vervalt de tijdelijke reservering en heb je geen recht meer op een tentplek. 
 
Vrijgekomen tentplekken kunnen vervolgens geboekt worden via kampeerterrein Stortemelk zelf. Data volgen.
 
Kampeerterrein Lange Paal
Een campingvoucher voor kampeerterrein Lange Paal is een standaard reservering voor 1 persoon voor de vrijdag- en zaterdagavond. Het aantal tenten maakt in dit geval niet uit.
Wanneer je eerder wilt komen of langer wilt blijven hoef je geen extra voucher te kopen. Dit kun je bij aankomst aangeven bij het kampeerterrein en de extra nachten ter plekke afrekenen met pin.

› Ga naar dit item

Verkoopt Into The Great Wide Open ook tickets via derden?

Nee. Om het risico op doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen zo veel mogelijk te beperken, worden er alleen tickets online verkocht via onze website. Mocht je tijdens de voorverkoop van Into The Great Wide Open geen tickets kunnen bemachtigen, koop toch je ticket(s) nooit via kanalen die niet horen bij www.intothegreatwideopen.nl. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht van zwarthandelaren.

Dergelijke websites werken namelijk als volgt: vaak bieden ze kaarten al te koop aan, voordat de officiële verkoop is gestart. Ze gaan er van uit dat ze aan kaarten kunnen komen om vervolgens tegen hogere prijzen te verkopen. Die kanalen hebben echter evenveel kans als ieder ander potentiële koper, we zullen immers nooit met hen samenwerken. In veel gevallen hebben ze helemaal geen tickets en vertellen ze dat de tickets pas enkele dagen voor het festival worden geleverd door de leverancier. Onzin natuurlijk, want tickets worden na aankoop direct geleverd, digitaal. Nooit fysiek.

Facebook-profielen
Pas ook met het aanschaffen van tickets via Facebook-leden. Vaak hebben ook zij geen tickets.
Accounts van oplichters zijn globaal vaak te herkennen aan o.a.:
• Een account dat redelijk recent is aangemaakt, met weinig vrienden en nauwelijks foto's / posts.
• Het aanbieden van meerdere kaarten.
• Het account zet onder ieder bericht vrijwel dezelfde comment.

Marktplaats
Via marktplaats tickets aanschaffen is vergelijkbaar als aanschaffen via Facebook. Ook hebben aanbieders vaak geen tickets, maar verkopen deze wel door. 

Ticketswap
Bij Ticketswap kunnen aanbieders hun tickets voor max. 120% aanbieden. Helaas biedt het aanschaffen van kaarten via Ticketswap nog geen garantie op toegang tot het evenement: het kan zijn dat er ongeldige kaarten worden aangeboden, of dat kaarten meerdere malen worden verkocht. Ticketswap kan niet controleren of aangeboden tickets geldig zijn.

Heb je er nog vragen over? Neem contact met ons op.

› Ga naar dit item

Ik heb kaarten gekocht, maar ik heb een kaartje over. Wat nu?

In het voorjaar openen we opnieuw onze ticketterugkoopservice. Je kunt dan je overige, originele tickets voor Into The Great Wide Open 2019 aan ons terugverkopen.
 
Teruggekochte tickets verkopen wij opnieuw aan mensen die op de wachtlijst staan. 
We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket. 
 
Meer info op de ticketterugkoopservice kan je hier lezen. 
 

› Ga naar dit item

Reis en verblijf

Hoe kom ik fossielvrij op het festival, zonder dat ik er 3 dagen naartoe moet gaan lopen (en zwemmen)?

Dat kan dit jaar heel makkelijk en snel: 

Neem fiets/Elektrische Uber naar het station, neem trein naar Amsterdam/Utrecht, neem een fossielvrije festivalsbus van Amsterdam/Utrecht naar Harlingen, neem de veerboot en maak je overtocht fossielvrij via ons eigen ‘fuel replacement’ donatie systeem (simpel: doneer €1,39 Stichting Lab Vlieland NL68 TRIO 0198 5718 79, voor meer info zie website of gebruik betaallink), eenmaal op Vlieland neem fiets/benenwagen/elektrische-bus/tuktuk naar camping/huisje of hotel. Gefeliciteerd, je fossielvrije reis is gelukt. Geen fossiele CO2 uitgestoten.

Voor meer info: intothegreatwideopen.nl/duurzaam

› Ga naar dit item

Ik heb een bootkaartje over, kan ik die verkopen?

Je kunt op onze vraag- en aanbodpagina een advertentie plaatsen om je bootkaartjes of je slaapplaatsen proberen te verkopen of te ruilen.

› Ga naar dit item

Hoe kom ik met mijn spullen bij de boot naar Vlieland?

Het is handig (en groen) om met de trein te komen. Station Harlingen Haven ligt vlakbij de veerterminal. Op www.ns.nl kun je je reis plannen.

Ook zal er dit jaar weer een festivalbus vertrekken vanuit Amsterdam en Utrecht. De bussen brengen je razendsnel en ook nog eens klimaatneutraal naar de veerterminal. Tickets zijn hier te boeken

Wil je toch met de auto komen, dan is het goed om te weten dat dit jaar de Visserijdagen zijn in Harlingen in hetzelfde weekend. Bovendien zijn er wegwerkzaamheden in Harlingen gaande en is op de Afsluitdijk maar 1 rijbaan in gebruik. Houd dus rekening met drukte en langere reistijden als je met de auto komt. 

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van haven. Op https://www.rederij-doeksen.nl/parkeren vind je verschillende parkeergelegenheden en de route daar naar toe. De locatie Lang Parkeren van Tsjerk Hiddes (op 5 minuten lopen van de terminal) heeft ook een pendeldienst naar de terminal. Hiervoor wordt 1,20 euro per persoon in rekening gebracht.

› Ga naar dit item

Hoe kom ik met mijn bagage bij mijn overnachtingsplek?

Een goede vraag, want zoals je misschien weet is Vlieland autoluw. We hebben echter ook een goed antwoord. Op Vlieland zijn er verschillende bagagevervoerders die voor een klein bedrag je bagage naar het juiste adres brengen. Hun wagens staan klaar als je de boot afkomt en zijn voorzien van borden waar de verschillende locaties op staan. Verblijf je in een vakantiehuisje, geef dan de naam van dat huisje, zij labelen de bagage en brengen alles naar het juiste adres.

Wil je dat de bagage aan het eind van de vakantie ook weer naar de boot gebracht wordt, dan kun je dat bespreken of een formulier hiervoor invullen. Ze stoppen de bagage in de karren van Rederij Doeksen, deze gaan aan boord en in Harlingen kun je de bagage er weer uit halen. Meer informatie op www.bagagevervoer-vlieland.nl. En zorg er wel voor dat je bagage herkenbaar is, zodat je je eigen spullen makkelijk terug vindt.
 


 

› Ga naar dit item

Kan ik op Vlieland een fiets huren?

Maar natuurlijk. Er gaat namelijk niets boven fietsen op Vlieland. Om alvast op zoek te gaan naar je ideale tweewieler, trap door naar:

Jan van Vlieland: www.janvanvlieland.nl
Frisia: www.frisia.vlie.nl
Zeelen: zeelenfiets.nl/fietsverhuur-vlieland

Parkeer je fiets bij de verschillende festivallocaties op de daarvoor bestemde plekken en niet in de eerste de beste bosrand die je tegenkomt. 

Het kampeerterrein Lange Paal ligt wat verder van de festivallocaties af en daarom adviseren wij de festivalbezoekers die hun kampement daar op hebben gezet om een een fiets te huren. 

Er rijden ook bussen tussen Lange Paal en het festivalterrein volgens de reguliere dienstregeling.

› Ga naar dit item

Op het festival

Wat is dat fossielvrij?

Wij bedoelen met fossielvrij (transport en energie) dat er geen fossiele brandstoffen (aardolie, aardgas, steenkool, bruinkool) gebruikt worden. Dat houdt dus in dat we streven om al onze stroom van hernieuwbare fossielvrije bronnen te betrekken, en dat we al ons transport op fossielvrije brandstoffen (energiedragers) te organiseren. 
Dat betekend over het algemeen dat we aangewezen zijn voor stroom op: NL wind en zonnestroom uit het net en grote batterijen, en aggregaten op blauwe diesel (fossielvrije biobrandstof gemaakt van gebruikte plantaardige bakolies). En voor transport op: Blauwe diesel (voor al het diesel vrachtwagens, bussen, en schepen via ‘fuel replacement’, etc.), Groengas, NL zon en windstroom voor elektrische voertuigen, Sustainable Aviation Fuel (S.A.F.) voor fossielvrij vliegen pilot.

› Ga naar dit item

Festival als Fossielvrije Zone? Waarom en hoe dan?

Waarom we dit jaar Into The Great Wide Open als fossielvrije Zone wilden neerzetten heeft twee redenen: 
1. Omdat de ontwrichting van ons klimaat door fossiele CO2 uitstoot urgent is. En we daar met zijn allen wat aan kunnen doen door een circulair en klimaatneutrale samenleving te bouwen. Daar zetten we Into The Great Wide Open voor in, om deze transitie naar een nieuw circulair systeem te helpen versnellen. 
2. Omdat we hier al jaren naartoe werken, met fossielvrije transport opties en fossielvrije energie en dat we onszelf en onze leveranciers, partners, cateraars, bezoekers en de rest, willen uitdagen om dit gewoon met ons samen te doen. Het kan, dus laten we het hier zien. We zijn er overigens nog niet helemaal…. maar we komen een heel eind.
 

› Ga naar dit item

Hoezo, afvalvrij publieksterrein? Er staan toch overal afvalbakken?

Dat zijn geen afvalbakken, dat zijn grondstoffenbakken. Afval is restmateriaal waar niks anders meer mee kan dan verbranden in de vuilverbranding. Dat proberen we te voorkomen. We hebben het nu zo ingericht dat alles binnen het publieksterrein past binnen twee cirkels:

1. Herbuikbaar/afwasbaar (statiegeld bekers, kartonnen biertreetjes, ceramieke borden, echt bestek)

2. Composteerbaar (alles wat niet terug hoeft naar de bar/cateraar: alle etensresten wegwerp servies, bestek en koffiebekers). Hiervan maken we met de snelcomposteermachine de hoogwaardige grondstof: compost. Die vervolgens voor grondverbetering wordt gebruikt en die beschikbaar is voor bezoekers om er eigen planten op te groeien. 

We zamelen alles in op de afval=grondstoffen punten. De grote zwarte bakken, met ‘Composteerbaar’ erop, daar gaat alles in dat je op het festivalterrein kan krijgen. En omdat bezoekers zelf ook soms wat meenemen hebben we de kleine rode ‘Rest’ bak, die is om de zelf meegenomen plastic rommel in te gooien. Zo is het publieksterrein afvalvrij (op zelf meegenomen spullen na).

Voor meer info: intothegreatwideopen.nl/duurzaam

› Ga naar dit item

Waarom is ‘Blauwe Diesel’ als fossielvrij alternatief voor (fossiele of gewone) diesel, een goed idee?

Blauwe Diesel (BD), ook wel bekend als HVO-UCO of 2de generatie biobrandstof (gemaakt van gebruikte bakolies, Bio-power). Wij zien BD als de best beschikbare transitie brandstof. Het zal niet het laatste antwoord op de energie/transport vraag zijn, maar voor praktisch ingestelde mensen als wij, is het nu direct te gebruiken en levert het fossielvrij vervoer en 85-90% CO2 besparing op. Deze biobrandstof is gemaakt van gebruikte kook olies, een reststroom uit de voedselindustrie. Daardoor zit het geen biodiversiteit, landbouwgrond of voedselprijzen in de weg, zoals het geval is met sommige andere biobrandstoffen. Het kan zonder technische aanpassingen in alle rondrijdende en varende dieselmotoren. Het is volledig EN15940 (EU), ASTM 940 (USA) gecertificeerd. Het kan gewoon bijgemengt worden bij fossiele diesel, stinkt niet naar snackbar en is zelf beter voor je motor dan normale diesel. Kwalitatief en qua prijs te vergelijken met geoptimaliseerde diesels als V-Power. Het is ondertussen goed verkrijgbaar door het hele land voor locaties zie hier

Into The Great Wide Open gebruikt het voor al haar diesel gedreven motoren/aggregaten en vraagt dit ook van al haar leveranciers, verhuurbedrijven, partners, en directe omgeving. 
 

› Ga naar dit item

Een circulair en klimaatneutraal (of zelfs -positief) festival. Kan dat? Kan je dan niet veel beter helemaal geen festival organiseren?

Ja een circulaire en klimaatneutrale samenleving is technisch zeker mogelijk. Het is een kwestie onze huidige lineaire systemen omdenken en ombouwen naar circulaire gebruik systemen. Dat gaat over anders ontwerp, productie, (her)gebruik, verwerking en over andere vormen van eigenaarschap, verdeling, en burgerschap. De huidige modellen en systemen zijn ook maar gewoon bedacht en gebouwd/ontwikkeld door mensen (die nog heel anders naar de wereld keken) waarom zouden wij die modellen en systemen niet kunnen herontwerpen en ombouwen met de kennis en het perspectief van nu?
Dat je binnen zo’n circulaire wereld zoveel festivals kan geven als je wil zonder schade aan te richten zal ondertussen duidelijk zijn. Maar daar zijn we natuurlijk nog niet… 
Binnen het huidige fossiele en lineaire systeem vervuilen de meeste festivals gewoon heel erg veel. Maar dat kan wel ander, ook nu al. Waar het grootste gedeelte van de CO2 uitstoot van een festival meestal zit is b.v. in het reizigersgedrag van de bezoekers (40-80% van totale CO2 voetafdruk van festival). Bezoekers stoten per persoon niet heel veel ui - zelfs als ze met de auto komen - maar omdat de bezoekers met zoveel zijn is dat toch verreweg het grootste gedeelte van de CO2 voetafdruk van een festival. Dus door bezoekers fossielvrije reisopties te geven (die ze dan natuurlijk wel moeten benutten ;-) kan de CO2 voetafdruk drastisch omlaag. Voeg daar de maatregelen die Into The Great Wide Open onder de Fossielvrije Zone dit jaar neemt (bijna alle energie en transport van spullen en eigen mensen fossielvrij, bijna geen afval meer, lokaal en biologisch vooral plantaardig eten) dan stoot het festival bijna geen fossiele CO2 meer uit. Als je dat vergelijkt met de gemiddelde uitstoot van nederlanders over eenzelfde periode (3 dagen) dan zul je waarschijnlijk zien dat mensen - vanuit een klimaat perspectief - nu al beter naar Into The Great Wide Open kunnen gaan dan thuis blijven. Of dit al waar is of niet, is wel afhankelijk van hoeveel bezoekers (alleen) met de fossiele brandstof auto naar het festival blijven komen. 
 

› Ga naar dit item

Maar waarom zouden we dit allemaal moeten doen? Kunnen we niet gewoon bier drinken en muziek luisteren?

Misschien, omdat de ontwrichting van het klimaat door de uitstoot van broeikasgassen (CO2, Methaan, Lachgas, etc.) de grootste uitdaging van onze tijd is. Wij doen het vooral omdat wij enthousiast worden van de mogelijkheden die in beeld komen wanneer je over nieuwe oplossingen, nieuwe ontwerpen, nieuwe systemen en zelf nieuwe samenlevingsmodellen gaat nadenken. Dan gaat het helemaal niet om minder vervuilen, op een houtje bijten, onaantrekkelijk, saai, maar juist over innovatief, mooi, gedreven, lekker, sociaal en toevallig nog duurzaam (lang vol houdbaar) ook. Daarom zetten wij Into The Great Wide Open in als proeftuin en aanjager van de circulaire samenleving, omdat het leuk en spannend is om te streven naar een nieuwe mooiere wereld, waar we samen van kunnen blijven genieten.
 

› Ga naar dit item

Hoe kan ik als bezoeker deel worden van de oplossing?

Kort gezegd, door je reis naar het festival fossielvrije te maken en geen wegwerp zaken mee te nemen naar het festival.


Fossielvrij reizen naar en van het festival kan dit jaar heel makkelijk en snel: 

  • Neem fiets/Elek-Uber/etc. naar station
  • neem trein naar Amsterdam/Utrecht CS
  • neem fossielvrije festivalsbus van Amsterdam/Utrecht naar Harlingen haven terminal, 
  • neem de veerboot en maak je overtocht fossielvrij via ons eigen ‘fuel replacement’ donatie systeem (simpel: doneer €1,39 aan Stichting Lab Vlieland NL68 TRIO 0198 5718 79, voor meer info zie website of gebruik betaallink)
  • eenmaal op Vlieland neem fiets/benenwagen/elektrische-bus/tuktuk naar camping/huisje of hotel. 
  • Gefeliciteerd, je fossielvrije reis is gelukt. Geen fossiele CO2 uitgestoten.   

Vervolgens kan je kiezen voor (voornamelijk) heerlijk plantaardig voedsel op het festivalterrein.
En door alleen mooie herbruikbare producten mee te nemen naar het eiland en het festivalterrein, draag je bij aan een meer circulaire gebruik van materialen op het eiland en het festival. Daarmee help je het festival naar minder afval en meer grondstoffen. 

Alles wat je op het festivalterrein kan krijgen is of herbruikbaar of verwerkbaar tot grondstof. En alle wegwerpartikelen mogen dus zamelen in in de grote zwarte bakken waar composteerbaar op staat. Daar mogen dus wegwerpservies en bestek, koffiebekertjes, servetjes, etensresten en groenafval in; ofwel alles wat je op het terrein kan krijgen, behalve de afwasbare statiegeldbekers en servies van keramiek natuurlijk. Op deze manier hebben we binnen het publieksterrein van het festival dus eigenlijk geen afval meer. Dank voor je medewerking. 

Voor meer info: intothegreatwideopen.nl/duurzaam

› Ga naar dit item

Is er ook een app van het festival?

Via de app Timesquare kan je alle informatie over het festival vinden. 

› Ga naar dit item

Waar vind ik ...

Festival locaties & podia, muntenbalies, EHBO en dergelijke vind je op de festivalkaarten. Deze zijn beschikbaar op Vlieland en op TimeSquare. 

Je ticket kan je omruilen voor een polsbandje bij de ticketingbalie op het Bolderplein. Dit is naast de receptie van kampeerterrein Stortemelk. De ticketingbalie is open vanaf donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10:00 tot 23:00 uur. Op zondag is het open van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Voor programmaboekjes en vragen kan je terecht bij de infobalie, wat bij de ticketingbalie is.

 

› Ga naar dit item

Zijn de terreinen toegankelijk voor minder validen?

Aangezien de podia van Into The Great Wide Open het liefst zo veel mogelijk verscholen liggen in de natuur, is het festival zeker niet het meest rolstoelvriendelijke festival van Nederland. Maar waar een wil is... 

Bij specifieke vragen, graag contact opnemen via info@intothegreatwideopen.nl.

› Ga naar dit item

Mag ik fotograferen tijdens het festival?

Ja hoor. Het maken van foto’s met je mobiel of een digitale camera vinden we prima. Handycams zijn wel verboden op het festivalterrein.

Zie ook onze huisregels.

› Ga naar dit item

Wat mag wel en wat mag niet?

Om Into The Great Wide Open leuk te houden, hebben we een aantal huisregels opgesteld. Deze kun je hier lezen.

› Ga naar dit item